ضمن قبولی طاعات و عبادات عزیزان در این ماه مبارک در اینجا به چند نکات مهم جهت سلامتی روزه داران محترم اشاره می شود که رعایت این نکات در حفظ و بهبود سلامتی افراد لازم و ضروری است.
به گزارش رانکوه نیوز، متخصصان طب سنتی توصیه می کنند که مصرف کربوهیدراتهایی همچون نان، غلات، ماکارونی سبوسدار در وعده افطار و سحر سبب میشود گلیکوژن بدن در حد نرمال حفظ شده و فرد کمتر دچار تشنگی شود. برخی به اشتباه فکر میکنند که در وعده سحری باید مقدارزیادی آب نوشید، درحالی که توصیه میشود به جای مصرف مقدار زیاد آب، از مواد غذایی استفاده شود که سبب دفع آب از بدن نشود. بهترین مواد غذایی که سبب نگهداری آب در بدن و جلوگیری از تشنگی در ساعات روز ماه مبارک رمضان میشود، سبزیها، میوههای آبدار نظیر زردآلو، آناناس، انگور، هندوانه و هلو است.
چنانچه روزهداران عزیز علاقهمند به مصرف چای طبیعی و ارگانیک در وعده سحری هستند، باید چای را کمرنگ بنوشند و یا میتوانند چای را با چند قطره آبلیموی تازه میل نمایند تا عطش آنها در طول روز برطرف گردد.
افطار را با مایعات گرمی مانند،چای طبیعی کم رنگ، آب جوش، فرنی، شیر، سوپ به همراه چند عدد خرما شروع کنید.
از آشامیدن آب سرد در شروع افطار خودداری نمائید.