19:45

1403/06/21

چای سنواتی یک غده سرطانی برای صنعت چای کشور است

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان چای سنواتی را یک غده سرطانی برای صنعت چای کشور قلمداد کرد و گفت: با وجود چای سنواتی در انبارها، چای داخلی نمی تواند از حیث کیفی و کیفی سازی جایگاه خود را در جامعه پیدا کند.

به گزارش صبح رانکوه، محمد علی یوسفی پیش از ظهر دوشنبه در جلسه استاندارد استان افزود: صنعت چای یک صنعت میان نسلی است که متاسفانه عمر این صنعت رو به افول است.

وی همچنین با بیان اینکه چای سنواتی به صنعت چای کشور ضربه می زند، اظهارداشت:  مسئولان باید در زمینه چای های که از سال 1386 در انبارها دپو شده است، چاره اندیشی کنند.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان کمپوست ‌کردن چای سنواتی را یک روش غلط دانست و گفت:  این چای باید با نظارت سازمان استاندارد، سازمان چای و بر اساس مقررات به عنوان مصرف غیرانسانی و صنعتی صادر شود که این مهم نیازمند عزم ملی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه از مجموع 180 واحد کارخانه چایسازی استان تاکنون 20 کارخانه پروانه علامت استاندارد دریافت کرده اند، افزود:  این در حالیکه  از سال 1390 چای مشمول استاندارد اجباری شده است.

یوسفی همچنین بر ضرورت ترویج و آموزش مقوله استاندارد در جامعه اشاره کرد و گفت: فرهنگ استاندارد در استان باید بیشتر تقویت شود.

وی افزود: فرهنگ ‌سازی در خصوص استاندارد نقش تاثیرگذاری در گرایش مردم به سمت کالاهای استاندارد دارد.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان به نقش تاثیرگذار رسانه‌ ها در ترویج فرهنگ استاندارد اشاره کرد و بیان داشت: تمامی آحاد مردم باید نسبت به گرایش و استفاده از کالای استاندارد تشویق شوند.

وی در ادامه با اعلام اینکه رعایت عدالت و انصاف در تولید و توزیع رعایت معیارهای استاندارد است، اظهارداشت: تضمين كيفيت و سلامت به عنوان مسئله اي كليدي براي رقابت در صحنه صنايع غذايي و بقاي شركت هايي همچون توليد كنندگان مواد غذايي و شركت هاي تجاري حائز اهميت است.

یوسفی همچنین تعداد آزمایشگاه های همکار استاندارد استان را 61  مورد اعلام کرد و یادآورشد: این آزمایشگاه ها در کارخانجات بزرگ استان مستقر و با موسسه استاندارد همکاری دارند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *