05:39

1402/06/31

پیـام چـایــکاران از طرف ( آقای ایرج هوسمی رییس اتحادیه چایکاران شمال کشور)

ایرج-هوسمی2-300x211

آقای ایرج هوسمی رییس اتحادیه چایکاران شمال کشور در گفتگو با خبرنگار صبح رانکوه:  از سرانجام صدای کشاورزان چایکار در دولت تدبیر و امید شنیده شد و در لوای همت والای جناب محمد باقر نوبخت معاونت راهبردی و برنامه ریزی رئیس جمهور و تلاش همه جانبه نمایندگان مناطق چای خیز بهاء برگ سبز چای البته نه چندان مطلوب اما رضایت بخش به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و اعلام شد.
از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ،جناب مهندس حجتی وزیر جهاد کشاورزی،جناب دکتر نجفی استاندار گیلان سرفراز نیز که کمال همراهی را داشتند صمیمانه بدین وسیله تشکر می کنیم.اعلام افزایش پنجاه درصدی بها برگ سبز چای ان هم در آستانه برداشت محصول،یخ رابطه چایکار و باغ چای را آب کرد،هرچند این افزایش بها هم حلال همه مشکلات چایکاران که سال ها بی مهری دیده اند،نمی تواند باشد اما باعث شده که چایکاران با امید به آینده بهتر وارد باغ شوند.باغ های رها شده را باز یابد و بازسازی کند و میراث گرانقدر پدرانش را احیا نماید و با ارائه برگ مرغوب فرصت فرآوری چای مرغوب را به بخش صنعت بدهد و بخش صنعت نیز با برخورداری از صرفه سرمایه گذاری با فرآوری چای مطبوع رضایت مصرف کنندگان را فراهم آورد و نشان دهد که چای ایران هدیه طبیعت و هوای مطبوع شمال دل انگیز و فرح بخش،می تواند با ورود در بازار مصرف خصوصا سبد کالای خانوار نقش ساز شود.
خوشبختانه از تاریخ تصویب بها هیجده هزار ریال برای یک کیلو برگ سبز درجه یک و ده هزار ریال برای هر کیلو برگ درجه دو،و از همان روزهای اعلام این خبر کشاورزچایکار به انتظار دریافت مساعده نماید و به اعتبار غیرت و شوق احیا میراث گران بهای پدران وارد باغ شد،به هرس شاخه های زائد پرداخت و کارهای زمستانه باغ را با قلبی آکنده از امید آغاز کرد.
نه مگر در طول سال چایکار جز ماه آبان که به خود استراحت می دهد در دیگر ماه های سال الزاما درگیر کارست و باید در باغ باشد.در آذر و دی و بهمن و اسفند برای هرس و شخم و آرایش و پاک سازی باغ و در نزدیکی های فروردین برای کودپاشی و در اردیبهشت همزمان با بیداری طبیعت خرم و آراستگی دشت و دمن،به منظور برداشت غنچه های طلایی پای و ارائه آن به کارخانه چای سازی که این بخش از کار تا پایان مهر ادامه دارد و در باغ می گذرد.
بر این اساس 11ماه از 12ماه سال چایکار اوقاتش در باغ می گذرد و طی این مدت همواره در تلاش تا خدمتی بهتر به باغ عرضه کند و بهره ای بیشتر از آن بردارد و صرف معاش و زندگی کند و سربار نباشد و روزی حلال کسب کند.خوشبختانه چای ایران و باغ های سبز و خرم آن در نفس کار نه اشکالی دارند و نه عیبی،عیب و مشکل در کار چای از وقتی آغاز می شود که دیگ طمع چند زیاده خواه و افزون طلب به جوش می آید و مصمم می شوند شصت هزار خانواده چایکار و بیش از یکصد و بیست هزار تن مصرفی چای کشور را از چای های گند زده ولی خوش آب و رنگ خارجی تامین کنند و فکر و ذکرشان در مقوله چای،به چای محصول خارجی اختصاص دهند که از لحاظ بهداشتی غیر قابل شرب تشخیص شده اند.به امید آنکه چایکار شمال و چای ساز در سایه دولت و بکارگیری آخرین پدیده های چای ساز با ارتقا کیفیت و کمیت چای داخلی بتوانند و بتوانیم وطن را از واردات چای های غیرمجاز و مجاز بی نیاز کنیم.
با نیل به این منظور پرده ریا و ریاکاران را پاره کنیم و چهره کریه کسانی را که بر سفره چای و چایکاران نشسته اند اما به هردو خیانت کرده اند را نشان دهیم.و نشان دهیم که چه کسانی بوده اند و از کجا به کجا رسیده اند و این همه به بهاء فروش قاطر فراهم آورده اند یا از طرق واسطه گری برای فروش اوراق سهمیه چای وارداتی کارخانه ها.
آری،ما میتوانیم با بر قراری سیستم آبیاری احت فشار در باغ و تبدیل مخروبه های جنگلی و اراضی مستعد چایکاری به باغ چای در سایه برخورداری از حمایت های بی دریغ دولت و پشتیبانی مردم عزیز در راه تحقق این آرمان مقدس مفید واقع شویم و برای همیشه مشکل چای و چایکار و چایساز و مصرف کننده را بسیار خوب حل کنیم.
به امید روزهای خوش
اتحادیه چایکاران کشور
خردادماه 93

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *