محمد مهدی صفری در گفتگو با خبرنگار رانکوه نیوز اظهار داشت: نوغانداری همواره نقش پر رنگی در اقتصاد خانوار های روستایی شهرستان داشته و حرفه ای بسیار مهم برای ایجاد اشتغال و یکی از مناسب ترین فعالیت های خانگی است و میتواند نقش مهمی در استفاده از منابع روستایی در بهترین شکل ممکن در اجرای فعالیت های اقتصادی، اجتماعی، امرار و معاش مردم، اشتغال و تولید در آمد ایفا نماید.
وی در ادامه ابراز داشت: از گذشته های دور پرورش کرم و تولید رشته های ابریشم یکی از منابع در آمد کشاورزان در املش بوده است و همچنین این شهرستان بدلیل دارا بودن آب و هوای مرطوب و خنک در کنار توتستان ها از جمله مزایایی بشمار میرود که میتوان از آن برای تولید پیله کرم ابریشم استفاده کرد.
مهندس صفری اظهار داشت: پرورش کرم ابریشم از اوایل اردیبهشت ماه هرسال آغاز می شود و پس از طی یک دوره حدود _۴۵_ روزه تا دو ماهه، نوغانداران موفق به تولید پیله تر می شوند.
صفری اذعان کرد: آموزش ترویجی بهرهبرداران، خرید تضمینی تخم نوغان، توزیع نهال توت، تهیه تجهیزات مورد نیاز نوغانداری از جمله حمایت های لازم از نوغانداران می باشد. مدیر جهاد کشاورزی در پایان خاطرنشان ساخت: در سال جاری تعداد _١۴٧_ جعبه تخم نوغان بین _۶۰_ بهرهبردار در _۱۵_ روستای شهرستان توزیع، که از این تعداد(جعبه تخم نوغان توزیعی) بیش از _۵_ تن پیله تر به قیمت تقریبی هر کیلو _۶۵_ تا _۷٠_ هزار تومان و در مجموع ارزش اقتصادی _۳۵۰۰_ میلیون ریال عاید نوغانداری گردیده است.
وی اظهار امیدواری کرد: با اقدامات همهجانبه انشاالله شاهد افزایش سطح درآمد خانوار های روستایی و توسعه چند پیشگی در سطح جوامع روستایی در شهرستان املش باشیم.
انتهای پیام/