فرماندار رودسر با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای هفته نماز جمعه، از الزام حضور تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی در نماز جمعه پیش‌رو خبر داد و تصریح کرد: میز خدمت با هدف رسیدگی به مطالبات مردمی، صبح روز جمعه در محل برگزاری نماز مستقر خواهد شد تا گامی عملی در جهت تکریم ارباب‌رجوع در فضایی معنوی برداشته شود.

داداشی‌نیاکی با اشاره به مطالبات مطرح شده در خصوص مصلای نماز جمعه و مسجد امام علی(ع) ملاامیر، دستور داد: اعتبارات لازم جهت تعمیرات جزئی و بهسازی زیرساخت‌های مسجد ملاامیر از محل تملک دارایی‌ها پیگیری و تخصیص یابد. همچنین از شهرداری رودسر خواسته شد نسبت به فضاسازی محیطی، زیباسازی و گل‌کاری پیرامون محل برگزاری نماز جمعه، با نگاهی ویژه به این مناسبت اقدام نماید.

فرماندار رودسر در بخش دیگری از سخنان خود، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی تأکید کرد و افزود: برپایی ایستگاه‌های صلواتی توسط ادارات با مشارکت چرخشی دستگاه‌ها در طول سال، برگزاری مسابقات فرهنگی، نمایشگاه‌های کتاب و عکس، و همچنین اجرای مسابقات ورزشی در این ایام هفته در دستور کار قرار گیرد. وی با اشاره به اهمیت مراسم روز دوشنبه پنجم مرداد، بر برگزاری مراسم غبارروبی مزار شهدا و گردهمایی محوری در مسجد طالب‌زاده تأکید کرد.

داداشی‌نیاکی با تأکید بر نقش مسجد در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، از مدیریت آموزش و پرورش خواست زمینه حضور حداکثری دانش‌آموزان و نوجوانان را در مساجد و نماز جمعه فراهم کنند. وی خاطرنشان کرد: مسجد سنگر اصلی مقابله با تهاجم فرهنگی است؛ لذا ائمه جماعات و مدیران باید با تبیین دقیق مسائل روز، راهبردهای کلان نظام و دشمن‌شناسی، به نقش‌آفرینی هرچه مؤثرتر نماز جمعه کمک نمایند.

فرماندار رودسر در پایان با دعوت از آحاد مردم و بسیجیان برای حضور پرشور در نماز جمعه پیش‌رو، آن را موجب تقویت جلوه و شکوه این اجتماع بزرگ عبادی-سیاسی دانست.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو کردن