به گزارش صبح رانکوه مسعود بهره ور ، اظهار کرد: برداشت هندوانه از 2.5 هکتار از باغات هندوانه شهرستان در دو روستای اشکیت و چماقستان از سه هفته گذشته آغاز شده و تاکنون 54 تن هندوانه به ارزش 150 میلیون ریال، برداشت و به بازار مصرف عرضه شده است که پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت، این میزان به 60 تن برسد.
بهره ور خاطرنشان کرد: کشت هندوانه در شهرستان املش در سالهای اخیر در یکی دو سال اول ایجاد باغات جدید کیوی و قبل از سایه اندازی آن انجام میشود.
وی تصریح کرد: برداشت برنج در 3500 هکتار از شالیزارهای شهرستان املش هم آغاز شده است و از امروز در روستای چماقستان به روش مکانیزه و در تازه آباد نرکه و در میان محله نرکه به روش سنتی برداشت برنج در شالیزارها آغاز شده است.
مدیر جهاد کشاورزی املش با اشاره به اینکه سالانه بین 14 تا 15 هزار تن شلتوک برنج در شهرستان تولید می شود، پیش بینی کرد، از مجموع 3500 هکتار از شالیزارهای شهرستان 600 هکتار آن با استفاده از 32 دستگاه کمباین و دروگر به شیوه مکانیزه و نیمه مکانیزه و بقیه هم به شیوه سنتی درو شود./ایسنا
انتهای پیام