دو برادر ورزقانی بعد از ازدواج با دو خواهر در اقدامی جالب یک کامیون اسکانیا را برای ماشین عروس خود انتخاب کردند.
این دو برادر در ورزقان گفتند: ما دو برادر از دوران کودکی با هم درس میخواندیم و با هم کار میکردیم و به همدیگر علاقه وافری داریم، به همین خاطر تصمیم گرفتیم هیچ وقت از همدیگر جدا نشویم سال گذشته در یک تصمیم اقدام به ازدواج با دو خواهر کردیم.
منصور و نادر معتقد میگویند بعد از پیدا کردن همسر مورد نظر خود، هر دو در یک روز عقد کردیم و امروز هم با این وسیله میخواهیم جشن عروسی در یک محل برپا کنیم.
وی هدف از برگزاری این مراسم با کمپرسی اسکانیا را ترویج رسم و رسوم ساده در بین مردم و روستائیان که با خرج و مخارج سنگین عروسی برگزار میکنند عنوان کرد و افزود: ما دو برادر با این کمپرسی چندین سال است که با هم کار میکنیم و خرج و مخارج زندگانیمان را تامین میکنیم و امروز هم تصمیم گرفتیم با تزئین ساده این کمپرسی قدم به زندگی ساده خود بگذاریم./فارس