23:52

1403/06/29

فرماندار لنگرود: لنگرود قابلیت تبدیل شدن به قطب گردشگری روستایی کشور را دارد

139301041537225262407163

فرماندار لنگرود با اشاره به اینکه لنگرود توانایی تبدیل شدن به قطب گردشگری روستایی را دارد، گفت: لنگرود از لحاظ گردشگری با وجود هتل‌ها و اقامتگاه‌ این ظرفیت را دارد که در هر زمان پذیرای ۲۰۰۰ مهمان باشد.

به گزارش جیرگوابر نیوز، سید رضا جوادپور ظهر امروز در نشست مشترک اعضای کمیته برنامه‌ریزی امور جغرافیایی و کمیسیون‌های تخصصی وابسته به وزارت علوم در مجتمع آموزشی چمخاله، اظهار کرد: لنگرود از شهرستان‌های بزرگ و معروف گیلان بوده و از نظر داد و ستد و مراکز علمی بعد از انقلاب رشد خوبی داشته است.

وی با بیان اینکه لنگرود توانایی تبدیل شدن به قطب گردشگری روستایی را دارد، افزود: لنگرود از لحاظ گردشگری با وجود هتل‌ها و اقامتگاه‌ این ظرفیت را دارد که در هر زمان پذیرای 2000 مهمان باشد.

فرماندار شهرستان لنگرود گفت: از لحاظ شخصیت‌های برجسته علمی، ورزشی و فرهنگی لنگرود دارای افتخارات بزرگی همچون شهید حسن دهگان ، شهید عبدالکریمی ، شهید نورانی و شهید املاکی است که در زمان‌های بعد از انقلاب سبب شکوفایی و رشد نام شهرستان در استان و حتی کشور شدند.

جوادپور تصریح کرد: امروز با پیشرفت علم و تکنولوژی، بسیاری از مشاهیر لنگرود در پست‌های مدیریتی در کشور مشغول  خدمت به مردم هستند.

وی خاطرنشان کرد: لنگرودی بیش از 140 هزار نفر را در خود جای داده است که 70 درصد آنان شهرنشین هستند و 30 در صد در روستاهای شهرستان زندگی می‌کنند.

فرماندار شهرستان لنگرود با اشاره به وضعیت کشاورزی شهرستان به صنعت چای و شالیزارها،گفت : با تحولی که در سال جدید در صنعت چای به وجود آمد این انتظار می‌رود که این صنعت شکوفاتر شود و جایگاه واقعی خود را پیدا کند.

جوادپور با بیان اینکه علوم برای رفاه و پیشرفت بشر است، اظهار کرد : برخی از کارشناسان به دلیل حساسیتی که در حوزه دریای خزر وجود دارد آن را خلیج فارس دوم نامیده‌اند و این به دلیل وجود منابع خدادادی فراوانی بوده که در این منطقه موجود است.

وی افزود: بسیاری از کشورهای سلطه‌طلب مانند آمریکا و اسرائیل برای بدست آوردن منابع نفتی عظیمی که در دریای خزر وجود دارد دندان تیز کرده‌اند و هر روز به فکر آشوب در منطقه هستند تا بتوانند برای بقای آینده خود به این منابع دست یابند.

فرماندار شهرستان لنگرود گفت: با توجه به سلطه‌ای که استکبار نسبت به این منطقه دارد می‌طلبد که اساتید جغرافیادان، علم و تخصص خود را برای حفظ و استفاده بهینه از این منابع برای آیندگان این کشور، در اختیار مسئولان بگذارند و خود وارد عمل شوند./تسنیم

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *