به گزارش صبح رانکوه، به نقل ازلاهیگ به زودی طی حکمی از سوی وزیر کشور، کاظم کسرایی به سمت فرماندار لاهیجان منصوب میشود.
کاظم کسرایی متولد سال ۱۳۴۲ در روستای گیلاکجان شهرستان رودسر و دارای مدرک فوق لیسانس مدیریت دولتی و لیسانس بهداشت حرفهای است.
وی که هماکنون نائب رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت عمران سیمای گیلان (درفک) است، پیش از این نیز از سال ۱۳۷۶ بهمدت 9 سال، اولین فرماندار شهرستان جدیدالتأسیس املش در دولت اصلاحات بود.
رئیس هیأت مدیره شرکت راه چاران منطقه آزاد انزلی، نائب رئیس هیأت مدیره شرکت کود آلی گیلان، مدیرکلی نهاد کتابخانههای عمومی گیلان، معاونت فرمانداری رودسر، سرپرستی بخشداری رحیم آباد و مسئولیت شهرداری رحیمآباد، از جمله سوابق اجرایی فرماندار جدید لاهیجان است.
کسرایی که خواهرزاده آیتالله صادق محفوظی ـ مرجع تقلید شیعه و نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری ـ است، بهمدت 59 ماه نیز سابقه حضور در جبهههای جنوب و غرب جنگ تحمیلی را دارد.
شایان ذکر است، محمد علیزاده ماکلوان از 12 خرداد 1392 (12 روز پیش از انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری) تا کنون، مسئولیت فرمانداری شهرستان لاهیجان را برعهده داشته و عملکرد وی در نقض استقلال قوه مجریه و سپردن فرمان فرمانداری بهدست نماینده قوه مقننه، بارها در قالب بیانیه و تذکرات شفاهی، مورد انتقاد فعالان سیاسی اصلاحطلب و اعتدالگرا قرار گرفته بود.
زندگینامه:
کاظم کسرایی در سال ۱۳۴۲ در روستای گیلاکجان از توابع بخش مرکزی رودسر دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی خود را در همان روستا و تحصیلات راهنمایی و متوسطه را در شهرستان رودسر پشت سر گذاشت. وی تحصیلات آکادمیک خود را (فوق دیپلم عمران را در تبریز، لیسانس بهداشت حرفه ای را در تهران و فوق لیسانس مدیریت دولتی را در رشت) گرفت.
در سال ۱۳۶۰ به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آمد، زمانی که اشغال گران بعثی به خاک کشور و میهن عزیزمان تجاوز کردند به صلاحدید و به خاطر دفاع از میهن حدود ۵۹ ماه در جبهه های جنوب و غرب انجام وظیفه نمود.
در سال ۱۳۶۷ به عنوان کارشناس در استانداری مشغول به کار شد. در سال ۱۳۷۰ شهردار شهر رحیم آباد شد و همزمان حدود یک سال به عنوان سرپرست بخشداری رحیم آباد منصوب و انجام وظیفه می نمود و در سال ۱۳۷۴ معاونت فرمانداری رودسر را بر عهده گرفت.
در سال ۱۳۷۶ به عنوان اولین فرماندار املش انتخاب گردید که تا حدود ۹ سال به همین سمت مشغول بود و خدمات شایانی را برای شهرستان املش به انجام رساند و کارنامه ی درخشانی را برای خود به جا گذاشت.
در سال ۱۳۸۵ به مدت یک سال به عنوان مدیر کل کتابخانه های عمومی استان گیلان انجام وظیفه نمود.
.