برخی از ساعات روز تأثیر حیاتی بر سلامت افراد دارند و به همین دلیل لازم است انجام برخی کارها در بعضی ساعتها با احتیاط بیشتری اقدام شود.
به گزارش صبح رانکوه؛ کارشناسان به افرادی که دچار کمخوابی و یا بیخوابی مزمن هستند هشدار میدهند ادامهی این روند بدون استفاده از راهکارهای درمانی میتواند باعث تغییر در ساعت بیولوژیک، تقسیم سلولی و در نهایت بروز انواع بیماریهای قلبی عروقی، سرطانها، پیری پوست و احساس گیجی و ضعف حافظه در فرد شود.
گفتنی است، کارشناسان از جمله راههای مقابله با بیخوابی را “نور درمانی” میدانند.
بررسیها نشان میدهند، استفاده از نور در بازهی زمانی مناسب میتواند باعث افزایش خوابآلودگی و یا افزایش سطح هوشیاری در افراد شود.
کارشناسان اعتقاد دارند افراد در ساعات پایانی شب از اقامت در زیر نور زیاد اجتناب کنند و حتی برای افزایش حس خوابآلودگی، مسواک را هم در حمام با نور کم بزنند تا چشم آنها به نور کم عادت کنند.
کارشناسان همچنین توصیه میکنند در ساعات اولیه روز افراد در نور زیاد صبحانه بخورند تا بدن آنها به نور عادت کرده و سطح هوشیاری بدن آنها بالا برود.
کارشناسان اثر نور را در تولید مادهی شیمیایی ملانونین که تنظیم کننده عادات خواب افراد است را بسیار تأثیرگذار میدانند.
کارشناسان حتی رنگ اتاقها، پردهها و پنجرهها را در تنظیم خواب موثر میدانند و به افراد توصیه میکنند برای داشتن خوابی راحت این نکات را نیز در نظر گیرند./باشگاه خبرنگاران