فرمانده انتظامی شهرستان املش از از پلمپ ۳۸ واحد صنفی متخلف در ۷ ماهه اول سال جاری در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار صبحِ رانکوه ، سرهنگ احمد وکیل صادقی با بیان اینکه به منظور ارتقاء امنیت اجتماعی در سطح اماکن عمومی و ساماندهی صنوف فاقد پروانه کسب نظارت پلیس اماکن شهرستان لاهیجان بیش از پیش شده است، گفت: برخورد با افراد متخلف و قانون شکن از وظایف ذاتی پلیس می باشد.
سرهنگ وکیل صادقی با تصریح براینکه در این راستا مامورین نظارت بر اماکن عمومی شهرستان طی هفت ماه گذشته سال از هزار و ۳۳۸واحد صنفی در این شهرستان بازدید کردند، افزود: در حین این بازرسی ها به ۱۹۹ واحد صنفی اخطاریه پلمپ داده شد و ۳۸ واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن مقررات انتظامی ، صنفی و شئونات اسلامی ، انتشار عکسهای مبتذل در فضای مجازی و عدم رعایت سایر مقررات صنفی با دستور مقام قضائی پلمپ شدند.
وی در پایان با اشاره به اینکه سه نفر متهم با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند از کلیه شهروندان قانون مدار از آنان خواست ضمن احترام به قانون؛ هر گونه قانون شکنی ؛ ناهنجاری و موارد مشکوک را در اسرع وقت به تلفن ۱۱۰ مرکز فوریتهای پلیسی اعلام کنند.