19:46

1403/06/18

جلسه دهیاران رانکوه املش در محل بخشداری رانکوه برگزار شد

 images

به گزارش خبرنگارجیرگوابر نیوز،  با هماهنگی های به عمل آمده  در روز دوشنبه  مررخ 5/3/1393 جلسه ای با حضور بخشداررانکوه ، کارشناس اداره کل روستایی عشایری گیلان  ، فرماندار املش و  دهیاران این بخش تشکیل شد .

در این جلسه  ابتدا  آقای باش بتن بخشدار رانکوه  ضمن خوش آمد گویی وتشکر از از دعوت شدگان این جلسه ،آقای یوسفی کارشناس اداره کل روستایی عشایری گیلان صحبت های در زمینه پیشرفت و توسعه  منطقه و ظرفیت های اقتصادی منطقه صحبت نمودند

 در ادامه این نشست فرماندار املش گفت: دهیاران باید نقش محوری خود را در خودکفایی روستائیان و عرضه تولیدات آنان در جامعه شهری به خوبی ایفا کنند.

ˈمهدی جعفریˈ روز دوشنبه در این نشست که با حضور ۳۰دهیار بخش رانکوه املش برگزار شد، افزود: در سالی که با به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده باید روستائیان ما به سمتی بروند که در آینده نزدیک تمامی نیازهای خود را در روستاها تامین کنند.وی با بیان اینکه فرهنگ تولیدات بومی باید به طور جدی در روستاها پیگیری شود، ادامه داد: همه ما در هر مسوولیتی که هستیم باید به شعار مدیریت جهادی با عزم ملی عمل کنیم؛ که به طور قطع منافعش به یک کار ملی تبدیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه روستائیان باید از زمین های کشاورزی با کشت های متنوع حداکثر بهره را ببرند، تاکید کرد: حرکت به این سمت ضمن اشتغالزایی موجب خودکفایی خانوارهای روستایی می شود.

اوی با اشاره به از مجموع78میلیاردو330میلیون ریال اعتبارات عمرانی که ازمنابع مختلف درسال گذشته برای اجرای 202طرح عمرانی وعام المنفعه این شهرستان اختصاص یافته تصریح کردند: تاکنون25درصدآن تخصیص یافته که پیش بینی می شودتا پایان سال مالی که پایان تیرماه می باشد؛این میزان به30درصدافزایش می یاب

بخشدار بخش رانکوه املش نیر در این در نشست با بیان اینکه در سال اقتصاد و فرهنگ باید از همه ظرفیت های ممکن حداکثر بهره وری را داشته باشیم، بیان کرد: بخش رانکوه املش با توانمندی های کشاورزی و گردشگری و مردم سختکوش ظرفیت لازم را برای توسعه و خودکفایی تولیدات روستایی و ایجاد اشتغال دارد.

ˈسید مهدی باش بتنˈ افزود: دهیاران به عنوان نمایندگان دولت باید ضمن توجه دادن به مردم از طریق توسعه بخش کشاورزی مانند روی آوردن به کشت توام، کشت مجدد، پرورش ماهی،کشت توت فرنگی ، کاشت و برداشت گل گاوزبان و سایر محصولات کشاورزی علاوه براینکه درآمدهای زیادی که کسب می کنند، نسبت به عمران و آبادانی روستاهای خود همت داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه بحث آموزش از مرکزهای فنی و حرفه ای و ترویج کشاورزی باید مد نظر قرار بگیرد، افزود: ارتقاء آموزش و استفاده از دانش روز و پیشرفته می تواند در بحث کیفی و کمی تولید محصولات کشاورزی سهم بسزایی داشته باشد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *