11:42

1402/01/10

توصیه های بهداشتی دامپزشکی املش در خصوص عید سعید قربان

دکتر فلاح دوست در گفتگو با خبرنگار رانکوه نیوز ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان بیان داشت، با توجه به در پیش بودن این ایام و به جهت حفظ و ارتقاء بهداشت گوشت مصرفی و جلو گیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام و همچنین نظر به شرایط خاص کشور به دلیل شیوع بیماری کرونا، توجه مردم فهیم شهرستان املش را به رعایت نکات بهداشتی ذیل جلب می نمایم ؛

با توجه به بروز مواردی از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در استان گیلان، از قربانی کردن دام در منزل اکیداً خودداری نمایید و دامهای نذری خود را جهت ذبح شرعی و بهداشتی به کشتارگاه صنعتی ارسال نمایید.

گوشت مورد نیاز خود را از قصابی های معتبر تهیه نمایید که مهر دامپزشکی بر روی لاشه قابل رویت باشد و همچنین می توانید با یکی از قصابان شهرستان برای قربانی کردن دام در کشتارگاه صنعتی و تحویل لاشه دام هماهنگی نمایید.

بیماری تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک می باشد ولی هیچ گونه علائمی در دام ایجاد نمیکند و دام آلوده کاملاً سالم بوده و از طریق خون و ترشحات می تواند بیماری را به انسان منتقل نماید لذا حتی المقدور از تماس مستقیم با دامها پرهیز نمایید.

قبل از مصرف گوشت و آلایش دامی حداقل به ترتیب ۲۴ و ۷۲ ساعت آن را در دمای یخچال ( ۰ تا ۴ درجه ) قرار دهید.

در هنگام قطعه قطعه کردن گوشت از دستکش استفاده نمایید.

قبل از توزیع گوشت نذری، آن را به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال ( ۰ تا ۴ درجه ) قرار داده و سپس توزیع نمایید.

جهت استفاده از خدمات بهداشتی و مشاوره ای دامپزشکی می توانید با شماره تلفن گویای ۱۵۱۲ تماس حاصل فرمایید.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *