مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: شهروندان به هنگام خرید ماهی قرمز به سلامت ظاهری اندام ها توجه کنند.

سهراب عاقبتی مدیرکل دامپزشکی استان گیلان گفت: شهروندان به هنگام خرید ماهی قرمز به سلامت ظاهری اندام‌ها مانند باله ها، چشم ها، فلس‌ها و رنگ ماهی توجه کنند.

 

او از شهروندان خواست ماهی قرمز را از مراکز معتبر تهیه کنند و از فروشندگانی که ماهیان را به صورت متراکم و در شرایط نامناسب بهداشتی و زیستی نگهداری می‌کنند خرید نکنند.

مدیرکل دامپزشکی استان گیلان در پایان تصریح کرد: باید از خرید ماهیانی که دارای علائمی مانند باله‌های تاخورده و جمع شده، لکه‌های پنبه مانند در اطراف دهان یا سطح بدن، زخم یا لکه‌های سفید متمایل به خاکستری یا قرمز روی سطح بدن، بدن رنگ‌پریده و لکه لکه شده، بیرون زدگی چشم‌ها به صورت یکطرفه و یا دوطرفه و فلس ریختگی هستند، خودداری شود.

 

انتهای پیام / ق