• امروز : پنج شنبه - ۲ بهمن - ۱۳۹۹
  • برابر با : 8 - جماد ثاني - 1442
  • برابر با : Thursday - 21 January - 2021
3

تاریخچه کارخانه چایسازی نوبر رانکوه

  • کد خبر : 14062
  • ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۵
تاریخچه کارخانه چایسازی نوبر رانکوه

کارخانه چایسازی نوبر رانکوه املش یکی از ۱۷۰ کارخانه چای،و یکی از ۱۶ کارخانه بسته‌بندی چای دارای پروانه کاربردی علامت استاندارد در گیلان  می باشد.     به گزارش “صبح رانکوه” کارخانه چایسازی نوبر در سال ۱۳۷۲ در یکی از بهترین مناطق جغرافیایی گیلان در ارتفاعات شهرستان املش  در روستای جورگوابر رانکوه، شوع به کار نمود و […]

کارخانه چایسازی نوبر رانکوه املش یکی از ۱۷۰ کارخانه چای،و یکی از ۱۶ کارخانه بسته‌بندی چای دارای پروانه کاربردی علامت استاندارد در گیلان  می باشد.

 

 

به گزارش “صبح رانکوه” کارخانه چایسازی نوبر در سال ۱۳۷۲ در یکی از بهترین مناطق جغرافیایی گیلان در ارتفاعات شهرستان املش  در روستای جورگوابر رانکوه، شوع به کار نمود و اکنون بیش از ۲۰ سال تجربه در زمینه تولید چای یکی از موفق ترین کارخانجات در زمینه تولید و فراوری چای در کشور محسوب می  شود. داشتن علامت استاندارد ایران و نشان سیب سلامت خود گواه این مدعاست.کارخانه چایسازی نوبر در سال ۱۳۹۱ با نصب به روز ترین دستگاههای تولید چای سبز شروع به تولید مرغوب ترین چای سبز در کشور نموده است واکنون به چند کشور خارجی نظیر لهستان، آذربایجان، ترکیه و روسیه صادر می نماید.گفتنی است مدیر عامل این شرکت آقای قاسم رضاییان رییس اتحادیه صادر کنندگان و بازرگانان استان گیلان را داراست.

به گفته مدیرکل موسسه استاندارد گیلان، تعداد ۱۷۰ کارخانه چای در گیلان به ثبت رسیده، و ۱۶ کارخانه بسته‌بندی چای دارای پروانه کاربردی علامت استاندارد هستند./چای نوبر

لینک کوتاه : https://rankoohnews.ir/?p=14062

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.