19:14

1403/07/14

بیشترین فراوانی جرم در استان گیلان اعلام شد: مواد مخدر، سرقت، درگیری‌های فیزیکی و اختلافات حقوقی

18637_580

رئیس کل دادگستری گیلان گفت: کارکرد و نقش رسانه‌های جمعی به‌عنوان مهمترین عامل فرهنگی در جامعه برای آگاهی‌رسانی و پیشگیری از کاهش جرم باید پررنگ‌تر باشد.
رئیس کل دادگستری گیلان با اشاره به رسالت مهم رسانه‌ها در آموزش و انعکاس مشکلات و ارائه راهکارها گفت: کارکرد و نقش رسانه‌های جمعی به‌عنوان مهمترین عامل فرهنگی در جامعه برای آگاهی‌رسانی و پیشگیری از کاهش جرم باید پررنگ‌تر باشد.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، احمد سیاوش‌پور روز شنبه در نشست مطبوعاتی با عنوان “رسانه، مطبوعات و آگاهی‌های حقوقی”، نقش رسانه‌ها را در ارتقاء آگاهی‌های جامعه نسبت به حقوق خود و شهروندان دیگر و سبک زندگی اسلامی برای پیشگیری از جرم بسیار مؤثر دانست.
وی با بیان این‌که ایران اسلامی در حوزه‌های فنآوری، دانش، صنعت و کشاورزی در بسیاری از علوم پیشرفت‌های خوبی داشته است، اظهار کرد: ایران اسلامی با همه توانمندی‌ها و ظرفیت در بخشی از زندگی اجتماعی با برخی مشکلات روبه‌روست.
سیاوش‌پور در ادامه بیشترین فراوانی جرم در استان گیلان را به‌ترتیب مواد مخدر، سرقت، درگیری‌های فیزیکی و اختلافات حقوقی عنوان و اظهار کرد: ریشه‌های اخلاقی جرائم بیشتر صفات فردی است.

وی مهمترین عامل کاهش جرم را پیشگیری آن ذکر و بیان کرد: پیشگیری یک امر عقلایی، کم‌هزینه، بهتر به نتیجه رسیدن و تجربه شده در دنیاست؛ و همان‌گونه که زمان ورود یک بیماری به منطقه‌ای باید برای جلوگیری از شیوع آن پیشگیری کرد، برای جلوگیری از افزایش جرم در جامعه نیز باید از راهکارهای پیشگیری استفاده شود.
سیاوش‌پور تقویت پایه‌های اعتقادی مردم را نخستین گام در پیشگیری خواند و گفت: اصل پایه رفتار انسان‌ها بر اساس اعتقاد است که دین مبین اسلام برای تمامی رفتارها و زندگی بشر دستورالعمل قرار داده است.
وی اظهار کرد: اگر پایه اعتقادی افراد قوی باشد، دشمن از هر روزنه‌ای که بخواهد نفوذ کند، ناموفق خواهد ماند.
به گفته
رئیس کل دادگستری گیلان، شناخت قانون، مشاوره با اهل فن و متخصصان و ارتقاء سطح فهم حقوقی مردم به‌منظور رعایت حقوق همدیگر از راهکارهای پیشگیری است.
سیاوش‌پور بر تعامل و همکاری مستمر سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه برای پیشگیری و کاهش جرم تأکید و خاطرنشان کرد: تعامل و همدلی سه قوه برای ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و توسعه، قانونگذاری و صدور حکم و اجرای سریع احکام، عامل مهمی برای پیشگیری از جرم و برقراری نظم و امنیت در جامعه است./لاهیگ

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *