جهانساز با اشاره به خرید ۳۸ هزار تن برگ سبز چای از کشاورزان گیلان و مازندران تا ۲۹ اردیبهشت گفت: چای خشک ایرانی عاری از هرگونه بیماری و سموم شیمیایی است.

به گزارش رانکوه نیوز؛ حبیب جهانساز رئیس سازمان چای کشور، فعال بودن کارخانجات چایسازی در گیلان و مازندران، برندسازی و کیفی‌سازی محصول تولید شده را از جمله دستاوردهای به دست آمده در صنعت چای خوانده و گفته است: در همین راستا پرداخت وام و تسهیلات با نرخ سود کم به کشاورزان چایکار و کارخانجات چایسازی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

جهانساز با اشاره به خرید ۳۸ هزار تن برگ سبز چای تا تاریخ ۲۹ اردیبهشت از کشاورزان دو استان گیلان و مازندران گفت: چای خشک باکیفیت ایرانی به عنوان محصولی ارگانیک محسوب می‌شود به طوری‌که عاری از هرگونه بیماری و سموم شیمیایی است.
رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه در سال جهش تولید هم از حیث کمیت برداشت برگ سبز چای و هم از لحاظ کیفیت محصول برداشت شده در وضعیت خوبی به سر می‌بریم عنوان کرد: با حمایت‌های دولت و با اجرای برنامه‌های راهبردی سازمان چای استقبال کشاورزان و چایکاران از باغات چای افزایش پیدا کرده است.
جهانساز حضور هر چه بیشتر کشاورزان در سطح باغات را مرهون ارتقاء صنعت چای کشور و توجه مسئولان به این حوزه مهم تلقی کرد و ابراز داشت: امسال از حیث برداشت برگ سبز و تولید چای خشک در وضعیت بسیار مطلوبی به سر می‌بریم از طرفی کارخانجات چایسازی نیز به سمت کیفی‌سازی تولید چای خشک روی آورده‌اند.
وی با تأکید بر اینکه با ارتقاء سطح تولید چای خشک در سطح کارخانجات و واحدهای فرآوری مشکل خاصی در جهت فروش چای خشک نیز وجود ندارد تصریح کرد: چای خشک تولید شده ایرانی مزیت بسیار مهمی نسبت به چای خشک خارجی دارد زیرا این محصول ارگانیک داخلی عاری از هرگونه بیماری و سموم شیمیایی است.
رئیس سازمان چای کشور خرید برگ سبز چای از چایکاران را مورد اشاره قرار داد و با تأکید بر اینکه تا تاریخ ۲۹ اردیبهشت ۸ هزار و ۴۰۰ تن چای خشک تولید شد افزود: امسال قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک با ۲۷ درصد افزایش ۴۶ هزار ریال و درجه ۲ با ۵۰ درصد افزایش ۳۳ هزار ریال تعیین شد.
جهانساز استقبال مصرف‌کنندگان داخلی و گرایش آن‌ها نسبت به مصرف چای ایرانی را در سال مزین به شعار جهش تولید مورد توجه قرار داد و گفت: با حمایت‌هایی که دولت به‌ویژه در چند ساله اخیر از صنعت چای داخلی داشته انگیزه کشاورزان چایکار برای ورود به باغاتشان و احیاء آن‌ها افزایش پیدا کرده است.
رئیس سازمان چای کشور لزوم انتقال دانش فنی به چایکاران را برای بهره‌وری بیشتر در تولید بسیار ضروری خواند و عنوان کرد: اجرای طرح بهزراعی باغات چای، روی آوردن به روش‌های نوین آبیاری، مبارزه با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز گیاهی از جمله مؤلفه‌های مهمی است که به‌دنبال تحقق هر چه بیشتر آن هستیم.
انتهای پیام/
  • منبع خبر : تسنیم