جهانساز با بیان اینکه برای بهسازی باغات، اصلاح و انواع هرسها و ماشینآلات تاکنون ۱۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است تصریح کرد: در مجموع ۵۳.۹ میلیارد تومان تسهیلات برای انجام اقدامات مذکور به چایکاران پرداخت شد.
رئیس سازمان چای کشور از بازگشت ۲ هزار هکتار از باغات چای رها شده به چرخه تولید تا پایان امسال خبر داد و ابراز داشت: پیشبینی ما این است که تا پایان امسال عملیات اصلاح، بهزراعی و در نهایت احیا برای ۲ هزار هکتار از باغات چای انجام گیرد.
وی درباره پیگیریهای سازمان چای برای اختصاص ردیف ویژه برای صنعت چای در لایحه بودجه ۱۴۰۱ افزود: برای اختصاص ردیف اعتباری ویژه برای صنعت چای مبالغی در لایحه بودجه ۱۴۰۱ پیشبینی شده و سازمان چای و نمایندگان گیلان در مجلس پیگیر این امر هستند.
جهانساز مبلغ پیشنهادی دولت برای خرید تضمینی و ارائه تسهیلات به چایکاران در لایحه سال آینده را مناسب دانست و اظهار داشت: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ به اندازه کافی مبالغی را برای خرید تضمینی برگ سبز چای در سال آینده پیشبینی کردهاند.
رئیس سازمان چای کشور در خصوص آخرین پیگیریها برای تعیین تکلیف استخدام ۴۰۰ ناظر چای گفت: جذب ۴۰۰ ناظر چای نیازمند قوانین جدید بوده و سازمان چای هر ساله پیگیر جذب این ناظران چای است اما باید برای آنان یک ثبت سازمانی در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به فعالیت ناظران چای در قالب قرارداد موقت و لزوم تعیین تکلیف این نیروها در قالب استخدام در سازمان خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که پس از طی مراحل اخذ مجوز برای استخدام ناظران چای از همین ۴۰۰ نیرو بهرهگیری کنیم.
جهانساز در مورد آخرین وضعیت مطالبات چایکاران با بیان اینکه مبلغ زیادی از مطالبات باقینمانده و تنها ۴ الی ۵ کارخانه در پرداخت مطالبات خود عقب هستند افزود: بیش از ۹۹ درصد مطالبات به چایکاران پرداخت شده و مابقی همین هفته و یا اوایل هفته آینده به آنان پرداخت میشود.