چای شما

مدیرکل استاندارد گیلان:

تاریخ انتشار : ۹ شهریور ۱۳۹۳ در ۲:۳۶ ب.ظ , کد خبر:   7095
جوهرقند مورد استفاده در نان‌ لواش خطرناک‌تر از روغن پالم است

به گزارش  صبح رانکوه، مدیرکل استاندارد گیلان می گوید: “جوهر قند موجود در نان‌های لواش برای سلامتی انسان خطرناک‌تر از روغن پالم است.”

محمدعلی یوسفی، مدیرکل استاندارد گیلان،  با اشاره به اینکه استفاده از جوهر قند از سوی نانوایی ها در نان‌های لواش به مراتب خطرناک‌تر از روغن پالم برای سلامت مردم است، به ایسنای گیلان گفت: “از جوهرقند برای سفید کردن لباس استفاده می‌شود و استفاده از آن برای کش دادن به خمیر نان، کاری خطرناک است که به طور مستقیم سلامت مردم را به خطر می‌اندازد.”

مدیرکل استاند ار استان گیلان با بیان اینکه “وجود روغن پالم در برخی شیرهای تولیدی موجب نگرانی شهروندان شده است”، کاهش استفاده از شیر و لبنیات را نیز موجب افزایش پوکی استخوان و برخی آسیب های دیگر عنوان کرد و گفت: “امیدواریم این امر موجب نشود که مصرف شیر کنار گذاشته شود.”

محمدعلی یوسفی همچنین گفت که “میزان مصرف برنج بین گیلانیان زیاد است، و  اگرچه برنج دارای مواد مغذی فراوانی است اما باید مراقب باشیم که به اندازه مصرف شود.”

این مقام سازمان استاندارد همچنین نسبت به “وجود قارچ آفلاکتوسین در خشکبار خام” هشدار داد و گفت که “وجود قارچ آفلاکتوسین در خشکبار خام از جمله مواردی است که مردم باید به آن توجه داشته باشند و فقط خشکباری را استفاده کنند که علامت استاندارد دارد.”/ایسنا

Telegram

نظر دهید